INTERCEPTĂRI în cazul lui Victor Paul Dobre - Fostul ministru delegat pentru Administraţie: "Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob"

Victor Paul Dobre îi spunea unui anume "Vlad" că "Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob" şi că se pregăteşte "o nebunie întreagă", iar acesta îl întreba dacă nu ar fi mai bine să fugă "din acest grup infracţional organizat".

390 afișări
Imaginea articolului INTERCEPTĂRI în cazul lui Victor Paul Dobre - Fostul ministru delegat pentru Administraţie: "Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob"

Relu Fenechiu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Fostul ministru delegat pentru Administraţie îi spunea lui "Vlad", într-o discuţie telefonică din seara zilei de 3 august, că Vela şi Fenechiu "l-au făcut zob".

Procurorii redau discuţia telefonică dintre Dobre şi "Vlad", care a avut loc în 3 august, la ora 20.53.

"Vlad: Da, Victor!

Dobre Victor Paul: Salut! Azi, cât eram pe drum, a fost o video-conferinţă a înaltei conduceri cu filialele.

Vlad: Am auzit, da.

Dobre Victor Paul: Crin l-a re-mandatat pe Daniel. Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob: că n-am semnat, că nu am făcut, că nu ştiu ce.

Vlad: În teleconferinţă?! În video-conferinţă?

Dobre Victor Paul: În video-conferinţă, da.

Vlad: Cretini!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici