Interlop din Constanţa, în stare gravă după ce a fost împuşcat în maşină

Un bărbat cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Constanţa a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa după ce a fost împuşcat în timp ce se afla în autoturismul său, persoane rămase neidentificate trăgând două focuri de armă prin geamul maşinii.

197 afișări
Imaginea articolului Interlop din Constanţa, în stare gravă după ce a fost împuşcat în maşină

Interlop din Constanţa, în stare gravă după ce a fost împuşcat în maşină (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Constanţa, Giolacai Arden, în vârstă de 31 de ani, care face parte din grupararea Pitbull, s-a urcat după miezul nopţii în autoturismul său aflat în zona Trocadero din Constanţa, unde persoane rămase neidentificate au tras asupra lui prin geamul maşinii două focuri de armă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Constanţa, Florian Stoian, a afirmat că medicii au găsit în corpul victimei două gloanţe de calibru diferit, unul dintre acestea intrând între trahee şi esofag, iar celălalt în artera subclavie stângă.

Stoian a aprecizat că rănitul este conştient, starea sa este echilibrată, fiind internat în secţia de terapie intensivă.

Purtătorul de cuvânt al spitalului constănţean a mai spus că pacientul va fi transferat în cursul zilei de duminică la Spitalul de Urgenţă Florească, la cererea familiei, probabil cu un elicopter SMURD.

Poliţiştii şi procurorii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul şi pentru identificarea celor care l-au împuşcat pe Giolacai Arden.

Ultimul incident de acest fel în urma căruia a fost ucis un membru al lumii interlope a avut loc marţi seară, la Galaţi, unde un bărbat a fost atacat într-un restaurant din centrul oraşului.

Victima, Maricel Nicolau, zis Chiaburu, a fos lovit cu un scaun în cap, dar şi cu un cuţit, de către doi tineri care s-ar fi răzbunat pentru un conflict mai vechi.

Incidentul a avut loc loc la o lună de la asasinatul petrecut într-o cafenea din Piatra Neamţ, unde Gheorghiţă Mararu (32 ani), cunoscut membru al lumii interlope locale, a fost împuşcat de un bărbat.

Ulterior, presa locală a relatat că şeful Poliţiei Neamţ Aurelian Şoric ar avea legături cu gruparea Mararu şi ar pactiza cu lumea interlopă, iar Corpul de control al MAI a declanşat verificări la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Comisarul Aurelian Şoric este judecat de Consiliul Superior de Disciplină, la solicitarea ministrului Internelor, pentru afirmaţiile şi comportamentul avute în urma asasinatului din 14 noiembrie şi pentru modul în care a condus IPJ Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici