Video Intervenţie neobişnuită pentru jandarmii din Braşov: Un RÂS care a ajuns în curtea unei familii a fost capturat şi eliberat în pădure | FOTO, VIDEO

Un exemplar de râs, care a ajuns, joi, în curtea unei familii din Dumbrăviţa, judeţul Braşov, a fost capturat, joi, şi apoi eliberat de jandarmi în pădure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5792 afișări

„Am acţionat împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Măgura pentru capturarea unui pui de animal destul de rar întâlnit - un pui de râs. Frumosul exemplar, aflat în curtea unei familii din Dumbrăviţa, a reuşit iniţial să fugă, însă a fost prins ulterior şi luat în custodia unui medic veterinar”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.

Animalul a fost eliberat în habitatul natural, iar în urma intervenţiei nu a fost pusă în pericol viaţa vreunei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici