Iohannis: Regionalizarea, deocamdată, e moartă. Anul ăsta cred că nici nu se mai discută

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că regionalizarea "deocamdată, e moartă" şi nu numai că nu se va face în acest an, dar nici măcar "nu se mai discută", transmite corespondentul MEDIAFAX.

412 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Regionalizarea, deocamdată, e moartă. Anul ăsta cred că nici nu se mai discută

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, care conduce comisia internă a partidului privind regionalizarea a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, care este stadiul discuţiilor în cadrul proiectului şi a declarat că "regionalizarea, deocamdată, e moartă".

"Regionalizarea, deocamdată, e moartă. Tot. Totul", a răspuns Iohannis, care a precizat că "nici comisia în care se discută procesul de regionalizare nu dă semne că învie".

Întrebat dacă regionalizarea se mai face în acest an, Iohannis a răspuns: "Anul ăsta cred că nici nu se mai discută".

Prim-vicepreşedintele PNL a menţionat că acest proces "nu e bine" să fie făcut "sub presiunea unor sesiuni de alegeri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici