Irina Begu o va întâlni pe Petra Kvitova în turul 2 la Autralian Open

Irina Begu va juca, miercuri, în turul al doilea de la Australian Open cu Petra Kvitova, 28 de ani şi numărul 6 în clasamentul WTA, care a dispus în primul tur de Magdalena Rybarikova (Slovacia), luni, la Melbourne, scor 6-3, 6-2.

106 afișări
Imaginea articolului Irina Begu o va întâlni pe Petra Kvitova în turul 2 la Autralian Open

Irina Begu o va întâlni pe Petra Kvitova în turul 2 la Autralian Open

Kvitova are un început de an excelent, reuşind să câştige turneul de la Sydney, şi porneşte cu prima şansă în meciul cu Begu. În ceea ce priveşte duelurile directe, jucătoarea noastră a pierdut toate cele trei meciuri disputat până acum. Ultimul duel a avut loc în 2018, în optimile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg, unde Kvitova a învins cu 6-3, 1-6, 6-1.

Irina Begu şi Petra Kvitova s-ar putea reîntâlni la mijlocul lunii februarie, când Cehia va primi vizita României, la Ostrava, în FedCup. Dacă România se impune în această întâlnire româcele vor juca în semifinalele competiţiei. Dacă fetele noastre vor fi învinse, vor juca baraj de menţinere în Grupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici