Jaf armat pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, hoţii au fugit cu 19.000 de euro

Trei bărbaţi înarmaţi au jefuit două persoane, marţi seară, pe strada Borşa din Sectorul 1 al Capitalei, cărora le-au furat 19.000 de euro după ce au tras asupra lor cu gloanţe de cauciuc, victimele fiind rănite, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

40 afișări
Imaginea articolului Jaf armat pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, hoţii au fugit cu 19.000 de euro

Jaf armat pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, hoţii au fugit cu 19.000 de euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Cele două persoane s-au întâlnit, marţi seară, pe strada Borşa, fiecare având asupra sa sume de bani în euro. În timp ce acestea discutau în stradă, trei bărbaţi au coborât dintr-o maşină şi le-au cerut banii, a declarat, pentru MEDIAFAX, Christian Ciocan.

Pentru că cei doi au refuzat să le dea banii, agresorii au tras mai multe focuri de armă, cu gloanţe de cauciuc, şi i-au rănit la mâini. După ce au luat 19.000 de euro, cei trei s-au urcat în maşina cu care au venit şi au dispărut.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, starea lor nefiind gravă, a mai spus Ciocan.

Unul dintre jefuitorii din Sectorul 1 al Capitalei este un tânăr de 22 de ani şi a fost identificat după ce poliţiştii rutieri din Ilfov l-au amendat, marţi noapte, pentru încălcarea regulilor de circulaţie, ei aflând ulterior că acesta şi celelalte două persoane din maşină sunt căutaţi pentru jaf.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că maşina în care se aflau cei trei jefuitori este un jeep Land Rover de culoare verde şi că aceasta a fost oprită, marţi noapte, de o patrulă a poliţiei rutiere. Şoferul maşinii a fost identificat şi a primit o amendă pentru că a circulat cu faza lungă.

La acel moment patrula respectivă nu primise încă pe staţie anunţul privind jaful din Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii rutieri ilfoveni au reuşit totuşi să obţină datele complete şi semnalmentele unuia dintre făptaşi. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti, fără antecedente penale, au precizat sursele citate.

Totodată, au fost obţinute pe această cale şi semnalmentele celorlalţi doi ocupanţi ai maşinii.

După ce s-au transmis informaţiile despre căutarea celor trei, maşina în care se aflau aceştia a mai fost oprită o dată, într-o zonă dintre localităţile ilfovene Afumaţi şi Pantelimon, sub pretextul unor verificări.

Şoferul a oprit maşina la semnalele poliţiştilor, însă cei trei şi-ar fi dat seama că se încearcă o manevră. Şoferul a demarat în trombă, agăţându-l pe unul dintre poliţiştii care l-au oprit, acesta fiind rănit uşor la o mână, au mai precizat sursele citate.

La ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii sunt pe urmele celor trei jefuitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici