Jandarmerie: Organizatorul protestului de la MS a îndemnat participanţii să pătrundă în clădirii

Organizatorul protestului de la Ministerul Sănătăţii, alături de câţiva reprezentanţi ai acestuia, a îndemnat participanţii să blocheze accesul în clădire, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia, transmite Jandarmeria Capitalei.

244 afișări
Imaginea articolului Jandarmerie: Organizatorul protestului de la MS a îndemnat participanţii să pătrundă în clădirii

Jandarmerie: Organizatorul protestului de la MS a îndemnat participanţii să pătrundă în clădirii

„Organizatorul, alături de câţiva reprezentanţi ai acestuia, a îndemnat participanţii la adunarea publică să blocheze accesul în instituţia publică, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii, prin dispozitivele preventiv de ordine publică, au oprit aceste demersuri şi i-au determinat pe participanţi să păstreze caracterul paşnic al manifestaţiei de protest”, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmeria Capitalei precizează că un bărbat s-a urcat pe faţada clădirii şi, în acest moment, prin echipele de dialog, jandarmii încearcă să-l determine să coboare în siguranţă.

„Precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancţionare”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici