Judeţul Buzău: TANCURI păzite de militari, transportate pe calea ferată - FOTO

Un transport de tancuri pe calea ferată a fost surprins marţi, 24 iunie, într-o localitate din judeţul Buzău, în fotografii putând fi observate cel puţin 10 astfel de maşini de luptă, păzite de militari.

49286 afișări
Imaginea articolului Judeţul Buzău: TANCURI păzite de militari, transportate pe calea ferată - FOTO

Judeţul Buzău: TANCURI păzite de militar, transportate pe calea ferată - FOTO (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Una dintre fotografii arată un şir de 10 tancuri din Armata Română transportate pe calea ferată, în timp ce în alta se observă cinci militari care păzesc vehiculele de luptă.

Fotografiile amintesc de un caz similar, când mai multe tancuri au fost fotografiate de un arădean, în luna mai, când erau transportate pe calea ferată, în localitatea Curtici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici