Lider interlop din Alba Iulia, condamnat pentru infracţiuni violente, extrădat din Germania

Liderul grupării Sibişean din Alba Iulia, Mircea Claudiu Sibişean, condamnat anul trecut la şapte ani de închisoare de Tribunalul Vâlcea pentru mai multe fapte cu violenţă, a fost preluat din Germania de poliţiştii români şi încarcerat în Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse din Poliţie.

433 afișări
Imaginea articolului Lider interlop din Alba Iulia, condamnat pentru infracţiuni violente, extrădat din Germania

Lider interlop din Alba Iulia, condamnat pentru infracţiuni violente, extrădat din Germania (Foto: Shutterstock)

"La data de 4 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Alba şi poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au preluat din Munchen - Germania, un bărbat, de 41 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit internaţional", a anunţat Poliţia Română.

Potrivit anchetatorilor, Tribunalul Vâlcea a emis, în octombrie 2014, pe numele lui Sibişan, un mandat de executare a pedepsei, acesta fiind condamnat la şapte ani de închisoare, pentru constituirea unei grupări infracţionale, având ca scop obţinerea de beneficii materiale din şantaj, trafic de persoane, folosind, pentru a-şi impune voinţa, violenţa, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal.

Bărbatul a fugit din ţară în anul 2011, după ce gruparea pe care o conducea a fost destructurată de poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici