Lider PNL, către Barna: Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu pleacă(...), ai pe mână toata prăvălia?

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu îl critică pe Dan Barna pentru acuzaţiile aduse premierului Florin Cîţu: „Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei în Obor? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu se îmbolnăveşte sau pleacă în concediu, ai pe mână toata prăvălia?”.

4094 afișări
Imaginea articolului Lider PNL, către Barna: Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu pleacă(...), ai pe mână toata prăvălia?

Lider PNL, către Barna: Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu pleacă(..), ai pe mână toata prăvălia?

„Am stat mult timp să cumpănesc dacă să postez despre subiectul zilei sau nu. Cu riscul de a fi înjurat de cei 15-20 de troli, cu câte 25-30 de conturi fiecare, de nevasta, copii, mamă, morţi, răniţi, sex, neam, religie şi etnie, am decis să-mi spun şi eu părerea! Ieri dimineaţă (miercuri - n.r.), mă uit acum în telefon să văd ora: era 8.12, când am fost sunat de un prieten care m-a întrebat dacă prim-ministrul îl va remania pe Vlăduţ; că are o informaţie şi vrea să o verifice. Bineînţeles că i-am spus că habar nu am! Vă spun aceste lucruri ca să vedeţi mai clar desfăşurarea situaţiei - acel prieten fiind unul dintre cei mai informaţi oameni din presa românească”, transmite Gigel Ştirbu.

El menţionează că nu insistă pe desfăşurarea evenimentelor, „care devin deja istorie”.

„În schimb aş vrea să spun câteva cuvinte despre ceea ce a urmat deciziei de ejectare a lui Vlăduţ din guvern. Am văzut indivizi, instituţii, televiziuni care până ieri îi contestau deciziile, cum se tânguiau azi de mila lui Vlăduţ: că ce se lupta el cu mafia, că ce bun profesionist era el, că ce curăţenie face el în sistem etc., etc.; dar niciunul dintre aceşti tânguitori nu a pomenit o vorbă despre acei români scoşi, în creierii nopţii, din spitalul Foişor, în pijamale, cu ceştile si linguriţele pentru compot în buzunare, nu am auzit pe acei domni şi doamne din presa noastră cea de toate zilele pomenind ceva de morţii de la Victor Babeş si nici nu am simţit vreo tresărire de orgoliu, când la o oră când intrau reclamele la păcănele, că un secretar de stat semnează şi publică un ordin de ministru care schimbă radical maniera de raportare a persoanelor infectate cu COVID-19 si modul de introducere în carantină a localităţilor din România, de parcă Guvernul ar fi o tarabă unde fiecare dă cât vrea si ia ce vrea”, adaugă vicepreşedintele PNL.

El acuză că nimeni nu mai vorbeşte despre pandemie, despre măsurile necesare pentru stoparea acesteia şi aminteşte că unii dintre parlamentarii USR spuneau „până mai ieri”, că „Vlăduţ, prin acţiunile lui, îi îngroapă”.

„Nu mai vorbeşte nimeni depre incompetenţă, despre stat, despre faptul că întotdeauna e loc de mai bine, despre faptul că Guvernul este şi funcţionează ca o echipă unită! Nu! Toţi vorbesc despre Vlăduţ! L-am văzut ieri pe vicepremierul Barna spunând: <campania de vaccinare e un dezastru, că suntem pe ultimele locuri în Europa şi că vina o poartă Premierul…>. Serios, măi nene, matale eşti cumva macaragiu la IMGB sau vinzi mititei în Obor? Nu eşti cel care dacă mâine Cîţu se îmbolnăveşte sau pleacă în concediu, ai pe mână toata prăvălia? Ca să vedeţi şi voi cu toţii ce matură este clasa noastră politică! Totodată nu pot să nu-mi amintesc discuţiile cu unii dintre parlamentarii USR care până mai ieri spuneau că Vlăduţ prin acţiunile sale îi îngroapă! Aşa că să lăsăm tânguiala şi să punem osul la treabă, că pentru asta ne-au votat românii; iar nişte proiecte serioase şi de viitor nu se împiedică de o persoană”, conchide Gigel Ştirbu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici