Liderul sindical Marius Petcu, reţinut de DNA după ce a luat mită de zeci de mii de euro

Liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a fost reţinut, joi seară, de procurorii DNA şi va fi încarcerat în arestul Direcţiei de Cercetări Penale, urmând să fie prezentant instanţei cu propunere de arestare preventivă.

3015 afișări
Imaginea articolului Liderul sindical Marius Petcu, reţinut de DNA după ce a luat mită de zeci de mii de euro

Liderul sindical Marius Petcu, reţinut de DNA după ce a luat mită de zeci de mii de euro (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Avocatul Alice Draghici a declarat, la ieşirea de la DNA, că liderul CNSLR-Frăţia a fost reţinut de procurori în urma unui flagrant, după ce ar fi primit mită 40.000 de euro de la un om de afaceri, patronul unei firme de construcţii.

Procurorii susţin că banii luaţi de Petcu erau pentru atribuirea unor lucrări de construcţii în beneficiul sindicatelor, a precizat Alice Drăghici.

Petcu a susţinut în faţa procurorilor că cei 40.000 de euro reprezentau restituirea unui împrumut, a mai spus Alice Drăghici.

Ea a precizat că şi omul de afaceri care i-ar fi dat banii lui Petcu a fost audiat de procurorii anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici