Lista şcolilor închise: 18 judeţe, afectate de condiţiile meteo nefavorabile. Peste 9.600 de elevi stau acasă

Ministerul Educaţiei a actualizat lista localităţilor în care s-au închis, integral sau parţial, unităţile de învăţământ, în total 18 judeţe fiind afectate de vremea rea, iar copiii nu au mai mers, joi, la grădiniţă sau la şcoală.

967 afișări
Imaginea articolului Lista şcolilor închise: 18 judeţe, afectate de condiţiile meteo nefavorabile. Peste 9.600 de elevi stau acasă

Sursa: Hepta

„În urma întrunirii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratele Şcolare din judeţele: Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Vrancea au luat decizia ca, joi, cursurile vor fi suspendate integral, din cauza condiţiile meteo nefavorabile – intensificări puternice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ/Cod roşu - Cod portocaliu”, conform Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEC).

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, parţial, sunt suspendate cursurile şi în următoarele judeţe: Constanţa, Braşov, Prahova, Harghita, Galaţi, Teleorman, Dâmboviţa, Vasliu, Giurgiu, Argeş, Covasna şi Timiş.

Meteorologii au emis avertizarea Cod portocaliu de viscol pentru Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea până joi la ora 13.00 şi anunţă viscol până sâmbătă noapte în mai multe zone.

Peste 9.600 de elevi stau acasă în urma închiderii şcolilor din cauza gripei

Peste 9.600 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor, după ce mai multe şcoli şi grădiniţe au fost închise la nivel naţional din cauza îmbolnăvirilor de gripă, anunţă Ministerul Educaţiei, într-o informare de presă.

În urma notei pe care Ministerul Educaţiei şi Cercetării pe care a transmis-o Inspectoratelor Şcolare Judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, joi, situaţia centralizată la nivel naţional arată în felul următor:

În judeţul Alba sunt cinci unităţi de învăţământ închise integral şi două unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Argeş sunt trei unităţi de învăţământ închise parţial
În Municipiul Bucureşti sunt două unităţi de învăţământ închise integral şi 65 de unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Constanţa sunt două unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Cluj sunt şapte unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Giurgiu sunt două unităţi de învăţământ închise integral
În judeţul Iaşi este o unitate de învăţământ închisă integral şi trei unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Ilfov sunt două unităţi de învăţământ închise integral şi trei unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Olt este o unitate de învăţământ închisă parţial
În judeţul Sălaj este o unitate de învăţământ închisă parţial
În judeţul Sibiu sunt două unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Suceava sunt două unităţi de învăţământ închise integral şi cinci unităţi de învăţământ închise parţial
În judeţul Teleorman este o unitate de învăţământ închisă parţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici