Litoral 2021. Pregătiri pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. „Constanţa a devenit un cartier al Bucureştiului”

  • Hotelierii au pregătit pachete turistice pentru vacanţa de Paşte si 1 mai
  • Elena Oprea îşi doreşte ca autorităţile să nu impună restricţii mai mari pentru 1 mai
  • 2500 lei te poate costa un sejur de trei nopţi la mare în minivacanţa de Paşte
11869 afișări
Imaginea articolului Litoral 2021. Pregătiri pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. „Constanţa a devenit un cartier al Bucureştiului”

Litoralul românesc se pregăteşte pentru minivacanţa de Paşte şi 1 Mai. „Nu contează că e pandemie, Constanţa a devenit un cartier al Bucureştiului”

Hotelierii de pe litoralul românesc au dat startul pregătirilor pentru mini-vacanţa de 1 mai şi Paşte. În mai puţin de două luni restaurantele, terasele şi hotelurile ar trebui să primească turiştii dorinici de distracţie.

Doar 50 de hoteluri din staţiunea Mamaia vor deschide în prima săptămână a lunii mai.

„Nu contează că e pandemie, că suntem în scenariul roşu, verde, galben sau ce culoare are, bucureştenii au transformat Constanţa într-un cartier al Bucureştiului şi vin pe autostradă intr-o oră şi un pic”, spune Cristian Bărhălescu- director agenţie de turism.

Elena Oprea este manager marketing al unui hotel de patru stele din staţiunea Mamaia. Anul acesta le-a pregătit turiştilor o masă specială de Paşte cu bucate tradiţionale, dar fără petrecerile cu care aceştia erau obiţnuiţi.

În pachetele de vacanţă sunt incluse şi distracţiile copiilor. Vizitele la Delfinariu şi Microrezervaţie îi vor atrage chiar şi pe cei mai energici dintre ei.

„Comparativ cu 2019 în aceeaşi perioadă am putea să spunem că suntem relativ la fel. Sperăm să se menţină trendul crescător, să crească numărul rezervărilor şi bineînţeles ne dorim foarte mult să nu avem restricţii mari din partea autorităţilor”, explică şi Elena Luiza Oprea, marketing manager al unui hotel de patru stele.

Pentru că anul acesta Paştele coincide cu vacanţa de 1 Mai, hotelierii le-au pregătit turiştilor pachete cu trei sau patru nopţi de cazare.

„Hotelul nostru fiind deschis tot timpul anului, pregătirile se vor orienta acum pe ultima sută mai mult către exteriorul hotelului. Avem pachete speciale pregătite pentru acea perioadă, acestea includ micul dejun şi prânzul şi pornesc de la 2500 lei pentru trei nopţi, două persoane”, spune Raluca Dumitraşcu- Marketing Manager hotel cinci stele.

Incidenţa îmbolnăvirilor în Constanţa a trecut de cinci la mia de locuitori, iar acest lucru nu le va permite restaurantelor să funcţioneze la interior.

Nici plimbările pe plajă până la răsărit nu pot avea loc, pentru că la ora 22.00 trebuie să ai un motiv foarte bine întemeiat pentru a pleca din camera de hotel.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici