Video REPORTAJ VIDEO. Cum arată Vama Veche în primul 1 Mai din istorie când ţara e în carantină. Cinci filtre de poliţie în drum spre mare

  • Mediafax şi Smart Radio şi-au propus să aducă marea mai aproape de voi, în primul 1 Mai în care nu ai voie să ieşi din casă.
  • Drumul spre Vama Veche a fost „refăcut” de corespondentul Dan Pavel într-un LIVE BLOG special de „1 Mai pe timp de pandemie”.
  • Printre obstacolele pe care le-a întâmpinat se numără şi controlul tuturor maşinilor.
7257 afișări

Pentru a ajunge la Marea Neagră, jurnalistul a trecut de cinci filtre de poliţie, iar dintre acestea, trei erau organizate în benzinăriile de pe autostradă.

Astfel, circulaţia de pe Autostrada Soarelui este întreruptă din loc în loc, iar traseul este deviat prin bezinării, loc unde poliţiştii verifică actele şi foile de parcurs, în cazul în care există delegaţii în interes de serviciu. 

„Am întâmpinat 3 filtre de poliţie pe Autostrada Soarelui, dar nu erau filtre ca în Bucureşti, în care este posibil să mai treci. Nu, circulaţia era deviată prin benzinării, prin parcări, astfel încât toate maşinile aveau parte de câte un politist. Ne-au controlat legitimatia de presa, foaia de parcurs, unde este specificată şi data de întoarcere înapoi”, a relatat în LIVE-ul făcut de pe plaja din Vama Veche, corespondentul Dan Pavel.  

Pentru cei mai mulţi dintre români, 1 Mai înseamnă vacanţă. Mai exact, vacanţă la malul mării, prima din an. Până acum, an de an, 1 Mai era momentul în care litoralul se umplea de turişti. Acum, plajele sunt pustii, totul e închis, iar pe malul mării poţi să întâlneşti doar pescăruşi şi poliţişti care patrulează.

Mediafax îşi propune să îţi aducă marea mai aproape şi te invită să urmăreşti drumul spre Vama Veche al corespondentului Dan Pavel într-un LIVE BLOG special de „1 Mai pe timp de pandemie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici