Liviu Dragnea, răspuns neaşteptat la întrebarea dacă a decis data NUNŢII cu iubita sa, Irina

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea (56 ani), a spus sâmbătă, la Iaşi, că nu a stabilit data nunţii, afirmând că nici nu ştie dacă iubita sa, Irina, ”acceptă”. El a mai spus că va merge de Paşte la o mănăstire.

7318 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, răspuns neaşteptat la întrebarea dacă a decis data NUNŢII cu iubita sa, Irina

Dragnea, întrebat dacă a decis data nunţii: Nu, nici măcar nu ştiu dacă acceptă

”Nu, încă nu. O să aflaţi. Nu ştiu (dacă va fi înainte sau după alegerile prezidenţiale - n.r.). Eu mă feresc să vorbesc aşa... Nici măcar nu ştiu dacă acceptă. Mă trezesc că-mi iau angajamente şi...”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă a stabilit data nunţii.

El a mai spus că, de sărbătorile pascale, va merge cu iubita sa, Irina, la o mănăstire.

”De Paşte o să fiu cu Irina şi cred că o să mergem la mănăstire chiar de sărbătorile de Paşte”, a adăugat el.

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Craiova din 12 aprilie, că şi-a ales naşii la nuntă, pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Claudiu Manda: „Să nu se supere Irina (Irina Tănase - n.r.) (...) aici, în faţa oltenilor, îi rog să ne fie naşi”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici