Liviu Dragnea: Tudorel Toader să ceară directorului ORNISS să-i verifice pe cei care au intrat în arhiva SIPA

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a solicitat, marţi, ministrului Justiţiei ca, la rândul său, să-i solicite directorului ORNISS să verifice dacă cei care au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la informaţii clasificate ca secret de stat, menţionând că, în caz contrar, va face el această cerere.

355 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Tudorel Toader să ceară directorului ORNISS să-i verifice pe cei care au intrat în arhiva SIPA

Liviu Dragnea: Tudorel Toader să ceară directorului ORNISS să-i verifice pe cei care au intrat în arhiva SIPA

„Cred că ministrul Justiţiei (Tudorel Toader, n.r.) ar trebui să ceară – este cel mai îndrituit – să ceară directorului ORNISS, cred că asta e titulatura - să i se transmită dacă toate persoanele care au apărut în acele procese verbale că au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la informaţii clasificate ca şi secrete de stat”, a spus Dragnea.

El a arătat că e important să se ştie dacă toţi cei care au intrat în arhiva SIPA aveau certificat de acces la informaţiile clasificate ca secret de stat.

„Dacă nu o va face domnul ministru, o să o fac eu. Dar poate această cerere publică este luată în seamă”, a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici