Locatari evacuaţi dintr-un bloc, din cauza mirosului înţepător. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

  • Un număr de 10 persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din Timişoara, din cauza mirosului înţepător.
  • O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a suferit un atac de panică.
195 afișări
Imaginea articolului Locatari evacuaţi dintr-un bloc, din cauza mirosului înţepător. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Mai mulţi locatari au fost evacuaţi dintr-un bloc din cauza unui miros înţepător. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Salvatorii din cadrul ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină în Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, într-o clădire în care apelantul susţinea că se simte un miros înţepător.

A fost trimis de urgenţă un echipaj CBRN şi o motocicletă de prim ajutor SMURD.

Până la sosirea echipajelor la faţa locului, apelantul a fost îndrumat de către pompieri să ventileze încăperile şi să evite folosirea întrerupătoarelor sau a altor surse de aprindere.

„La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, în curtea imobilului erau autoevacuate 10 persoane. Din fericire, în urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN în 5 apartamente, în casa scării şi în subsolul imobilului, nu au fost înregistrate valori depăşite privind prezenţa unor substanţe periculoase”, transmite ISU Timiş.

Au fost ventilate spaţiile şi se vor face alte măsurători în încă un apartament.

O persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la paramedicul SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici