Noile „yachturi” în formă de OZN: apartamente plutitoare, 100% ecologice

  • Pe lângă Anthenea, Arkup este o altă firmă din Miami care activează în acest sector
  • Apartamentul plutitor scos pe piaţă de Anthenea este 100% reciclabil
  • Structura este făcută să reziste la vânturi care bat cu o viteză de până la 60 km/h
1680 afișări
Imaginea articolului Noile „yachturi” în formă de OZN: apartamente plutitoare, 100% ecologice

Sursa FOTO: YouTube Anthénea

De anul viitor oamenii pot să renunţe la yachturi şi să îşi cumpere un apartament plutitor. Anthenea a fost iniţial un prototip lansat în 2019 care se pare că şi-a găsit rapird foarte mulţi doritori.
 
Arhitectul Jean Michel Duacancelle spune că sursa lui de inspiraţie a fost filmul cu James Bond din 1977.
 
„Anthénea este un centru plutitor, care permite hotelierilor să aducă o ofertă nouă clienţilor lor: o experienţă o pătrundere în natură. Consumă doar energie solară, evacuează doar apă proprie. Publicul poate observa natura, cu o vedere de 360 de grade”, explică el.
 
Duacancelle spune că a fost nevoie de 5 prototipuri şi peste 15 ani muncă pentru a duce la bun sfârşit capodopera în formă de OZN Apartamentul are un diametru de aproape 10 metri şi o capacitate de 12 persoane. Interiorul este compus dintr-o sufragerie şi un bar. Totodată, apartamentul este echipat cu 100 de panouri solare.
 
„Am deschis Anthénea încă de la început, când ne-am instalat aici, în Bratagne. Şi ne-am dat seama că toată lumea voia s-o închirieze. În anul 2021 se va putea dormi la bordul vasului Anthénea şi asta va fi pentru vizitatori, pentru clienţii viitori, care caută aventura Anthénea”, adaugă arhitectul.
 
Dacă te-ai îndrăgostit de apartament şi deja te vezi cum îl ancorezi în portul Constanţa, află că va trebui să scoţi din buzunar cam 370 de mii de dolari. Mai mult, dacă vrei ca el să fie dotat şi cu un spa, atunci vei ajunge la 730 de mii de dolari. Compania anunţă că primele comenzi vor putea fi plasate în lunile iunie şi iulie ale acestui an şi for fi livrate la începutul lui 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici