MAE: Măsura controalelor suplimentare la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei a fost revocată

Măsura controalelor suplimentare instituite de autorităţile din Bulgaria la punctele de trecere a frontierelor acestei ţări a fost revocată luni seară, informează MAE, precizând că se revine la regimul controlului minimal atât la intrarea, cât şi la ieşirea de pe teritoriul statului vecin.

603 afișări
Imaginea articolului MAE: Măsura controalelor suplimentare la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei a fost revocată

MAE:Măsura controalelor suplimentare la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei a fost revocată

Ministerul Afacerilor Externe precizează, într-un comunicat, că, potrivit datelor obţinute de la oficialităţile bulgare, în seara zilei de 10 august a fost revocată măsura controalelor suplimentare instituite de autorităţile de la Sofia la punctele de trecere a frontierelor Bulgariei.

"Cetăţenii români beneficiază astfel de revenirea la regimul controlului minimal atât la intrarea, cât şi la ieşirea de pe teritoriul Bulgariei, indiferent de punctul de trecere a frontierei bulgare pe care îl tranzitează", menţionează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici