MAE: Autorităţile bulgare au introdus CONTROALE SUPLIMENTARE la punctele de trecere a frontierei, din motive de securitate

Autorităţile bulgare au introdus, din motive de securitate, controale suplimentare la toate punctele de trecere a frontierelor sale, informează MAE, ministerul avertizând cetăţenii români care tranzitează Bulgaria asupra posibilităţii prelungirii duratei de aşteptare la traversarea frontierelor.

977 afișări
Imaginea articolului MAE: Autorităţile bulgare au introdus CONTROALE SUPLIMENTARE la punctele de trecere a frontierei, din motive de securitate

MAE: Autorităţile bulgare au introdus controale suplimentare la punctele de trecere a frontierei (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"Ministerul Afacerilor Externe face cunoscut că, din motive de securitate, autorităţile bulgare au introdus controale suplimentare la toate punctele de trecere a frontierelor sale externe. Măsura a fost instituită cu titlu temporar, fără ca momentan să fie prevăzut un termen limită", precizează MAE.

În acest context, Ministerul de Externe avertizează cetăţenii români care tranzitează Bulgaria asupra posibilităţii ca recentele măsuri dispuse de autorităţile locale să genereze prelungirea duratei de aşteptare la traversarea frontierelor Bulgariei.

Pentru mai multe informaţii referitoare la punctele alternative de trecere a frontierei, MAE recomandă accesarea site-ului CNADNR.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici