MAE: Nu există, până la acest moment, cetăţeni români printre victimele accidentului din Italia

MAE precizează, referitor la accidentul feroviar petrecut marţi în regiunea Puglia din sudul Italiei, că din informaţiile furnizate de autorităţi, până la acest moment, printre decedaţi nu au fost identificaţi cetăţeni români.

622 afișări
Imaginea articolului MAE: Nu există, până la acest moment, cetăţeni români printre victimele accidentului din Italia

MAE: Nu există, până la acest moment, cetăţeni români printre victimele accidentului din Italia

"Totodată, conform ultimelor informaţii transmise la orele 16.00 de Serviciul local de protecţie civilă care se ocupă de gestionarea situaţiei răniţilor, la spitalele din Andria, Bisceglie şi Trani nu se înregistrează cetăţeni români printre victimele internate", mai informează MAE.

Consulatul României de la Catania, în a cărui competenţă teritorială se află regiunea Puglia, menţine legătură cu autorităţile din Bari şi cu celelalte autorităţi locale responsabile şi va transmite informaţii actualizate privind eventuala implicare a unor cetăţeni români în accidentul feroviar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici