Mai multe colete au fost furate dintr-un oficiu poştal din Arad. Acesta mai fusese prădat în alte două ocazii şi amendat din cauza neregulilor

Mai multe colete cu produse comandate pe Internet au fost furate dintr-un oficiu poştal din oraşul Arad, valoarea prejudiciului fiind în curs de stabilire. Acelaşi oficiu poştal a mai fost prădat de hoţi de două ori, dar şi amendat din cauza neregulilor, transmite corespondentului MEDIAFAX.

345 afișări
Imaginea articolului Mai multe colete au fost furate dintr-un oficiu poştal din Arad. Acesta mai fusese prădat în alte două ocazii şi amendat din cauza neregulilor

Mai multe colete au fost furate dintr-un oficiu poştal din Arad. Acesta mai fusese prădat în alte două ocazii şi amendat din cauza neregulilor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de joi spre vineri, prin efracţie în Oficiul poştal nr. 7 din oraşul Arad, aflat în cartierul Micălaca, de unde au furat mai multe colete cu produse comandate de pe Internet.

Câţiva trecători au observat că uşa oficiului poştal este dislocată abia vineri după-amiază, acesta fiind închis, pentru că este zi nelucrătoare.

“Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Valoarea prejudiciului este în curs de stabilire.

Oficiul poştal nr. 7 din oraşul Arad a mai fost prădat de hoţi de două ori, în ultimii ani, în condiţiile în care nu este dotat cu camere de supraveghere şi nici cu sisteme de alarmare. De altfel, oficiul poştal a fost amendat de mai multe ori din cauza acestor nereguli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici