Mama copiilor bătuţi cu bestialitate, mesaj de NEÎNŢELES din Anglia: Mai multă muzică, mai puţine bârfe/ Tatăl, în arest preventiv

Mama copiilor din Galaţi, bătuţi cu bestialitate de tatăl care a filmat întreaga scenă a postat, pe Facebook, un mesaj controversat despre „secretul vieţii”: „să asculţi mai multă muzică şi mai puţine bârfe”.

8622 afișări
Imaginea articolului Mama copiilor bătuţi cu bestialitate, mesaj de NEÎNŢELES din Anglia: Mai multă muzică, mai puţine bârfe/ Tatăl, în arest preventiv

Mama copiilor bătuţi de tată, mesaj controversat din Anglia: Mai multă muzică, mai puţine bârfe

Mama celor doi copii bătuţi de tată a scris, pe Facebook, mesaje controversate, ea fiind în Anglia.

„Secretul vieţii este să asculţi mai multpă muzică şi mai puţine bârfe”, este unul dintre mesaje, iar altul, „În viaţă, nu este nevoie să dai explicaţii. Prietenii nu au nevoie de ele, duşmanii nu le cred, idioţii nu le înţeleg”, a scris Gabriela Ovidiu Popa, după ce scandalul privind agresiunea asupra copiilor săi a devenit public.

Soţul ei, tatăl copiilor bătuţi, a fost reţinut în timpul nopţii de miercuri spre joi, după mai multe ore de audieri la sediul Poliţiei din Tecuci. Ancheta a început după ce autorităţile au vizionat o filmare în care doi copii au fost bătuţi cu bestialitate de tatăl lor.

În imaginile foarte violente apar cei doi de 2, respectiv 5 ani, care sunt bătuţi cu violenţă de tatăl lor. Părintele filmează întreaga scenă şi îi ameninţă pe copii că îi omoară. Tatăl violent nu se opreşte din lovituri, deşi copiii plâng şi la un moment dat cad din pat din cauza palmelor primite.

Filmarea a fost trimisă de agresor soţiei sale care este plecată în străinătate şi ulterior o rudă a anunţat Poliţia.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au emis ordin de protecţie provizoriu, interzicându-i bărbatului să se apropie de copii. De asemenea, agresorul s-a ales cu dosar penal.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi au decis să ia copiii de acasă şi să-i ducă la o bunică.

Tatăl, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a bătut cu sălbăticie copiii, în Galaţi, a fost arestat preventiv, joi, măsura dispusă de magistraţii Judecătoriei Tecuci putând fi contestată la o instanţă superioară.

Reprezentanţii Poliţiei Galaţi au transmis, joi, că împotriva bărbatului reţinut în timpul nopţii de miercuri spre joi, după ce şi-a bătut copiii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura a fost dispusă de magistraţii Judecătoriei Tecuci şi poate fi contestată la instanţa superioară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici