Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Mama Mădălinei Manole, Eugenia Manole, va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, declară că mama i-a murit în braţe: "Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe".

1713 afișări
Imaginea articolului Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Mama Mădălinei Manole va fi înmormântată marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în ultima săptămână starea de sănătate a Eugeniei Manole s-a agravat.

"M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură", a spus Marian Manole.

Potrivit acestuia, tatăl Mădălinei Manole a aflat abia duminică dimineaţă despre moartea soţiei sale.

"Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut să-i spun abia duminică dimineaţă că mama a murit", a afirmat Marian Manole.

Potrivit acestuia, trupul neînsufleţit al Eugeniei Manole va fi adus, luni după-amiază, la capela Bisericii Sfânta Treime din Ploieşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, în cimitirul Bolovani din Ploieşti, cimitir unde a fost înmormântată, în urmă cu şapte ani, şi Mădălina Manole.

"Va fi înmormântată marţi în cimitirul Bolovani, lângă surorile şi părinţii ei. Nu e lângă Mădălina. Slujba va începe la ora 12.00", a spus Marian Manole.

Mama Mădălinei Manole, Eugenia, a murit sâmbătă seara la Spitalul Municipal din Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici