Mama poliţistului Bogdan Gigină, despre Oprea: Criminalul copilului meu ne spune cât e de capabil

Mama poliţistului Bogdan Gigină comentează, pe Facebook, revenirea în politică a lui Gabriel Oprea, denumindu-l pe liderul UNPR "criminal" şi "distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos".

4370 afișări
Imaginea articolului Mama poliţistului Bogdan Gigină, despre Oprea: Criminalul copilului meu ne spune cât e de capabil

Mama poliţistului Bogdan Gigină, despre Oprea: Criminalul copilului meu ne spune cât e de capabil

"După doi ani şi jumătate au fost în sfârşit desecretizate convorbirile existente pe staţiile de emisie recepţie ale BPR. Citindu-le ne-am îngropat copilul. Pentru a cita oara? Ştiam de la Bogdan de aceste abuzuri care se făceau zilnic dar.... citind amanunt, am înţeles cit de mult ne-a protejat copilul nostru. Citesc stupefiata pe Mesenger cum copila d noului Gabriel Oprea îmi descrie situaţia lor familiala... CIT DE GREU LE ESTE, CITA LIPSA DE ARMONIE. Citesc şi nu pot sa cred! Mi-aş dori ca aceşti copii sa trăiască în preajma noastră o zi şi poate.... asa vor înţelege ce trăim noi şi cit de distrusa este familia noastră", a scris, pe Facebook, Carmen Gigină.

Femeia critică în termeni extrem de duri revenirea lui Gabriel Oprea în politică.

"Acum câteva seri deschid televizorul şi fata lui Gabriel Oprea ocupa ecranul. Criminalul copilului meu, distrugătorul unui minister condus şi lăsat în haos, vine la TV sa ne spună cit de capabil şi de devotat este într-o funcţie de conducere? Gabriel Oprea tu nu înţelegi ca eşti un criminal, ca ai distrus vieţi,ai călcat în picioare destine, ca locul tău nu mai poate fi între oameni, pentru ca tu nu te numeşti om", a mai scris Carmen Gigină.

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, pe 23 iunie revenirea Uniunii în viaţa politică, el afirmând că după o perioadă tulbure prin care a trecut partidul la începutul anului 2016 şi după o serie de evenimente nefericite, formaţiunea e pregătită să revină ” în politica de vârf”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici