Mangalia: Scandal cu bâte, săbii şi pietre, între două clanuri de romi - VIDEO

Câteva zeci de persoane au fost implicate, în noaptea de joi spre vineri, în centrul oraşului Mangalia, într-un conflict în care ar fi fost folosite bâte, săbii şi pietre, însă până la sosirea Poliţiei agresorii s-au împrăştiat.

727 afișări
Imaginea articolului Mangalia: Scandal cu bâte, săbii şi pietre, între două clanuri de romi - VIDEO

Mangalia: Scandal cu bâte, săbii şi pietre, între două clanuri de romi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor din Mangalia, câteva zeci de persoane din două clanuri de romi din oraş s-au încăierat în plină stradă, la faţa locului fiind găsit un tub de cartuş calibru 9 milimetri, provenind de la un pistol cu gaze.

Primele informaţii arată că membrii uneia dintre familii ar fi bătut, cu o zi înainte, un tânăr din cel de-al doilea clan, iar acum aceştia au vrut să-l răzbune. Astfel, câteva zeci de persoane înarmate cu bâte, săbii şi pietre au mers cu mai multe maşini la locuinţele agresorilor. Cei atacaţi au răspuns şi ei agresiunii, dar în urma scandalului nimeni nu a fost rănit, doar un autoturism fiind serios avariat.

La scurt timp după atac, agresorii au plecat, înainte ca poliţiştii să ajungă la faţa locului. Totuşi, aceştia au patrulat prin zonă toată noaptea, pentru ca incidentele să nu se mai repete. De asemenea, poliţiştii au luat măsuri de suplimentare a dispozitivului de siguranţă publică, cu două echipaje de jandarmi şi şase poliţişti de frontieră, care au acţionat în zona străzii Oituz, unde a avut loc incidentul, până vineri dimineaţă, în jurul orei 6.00, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Constanţa.

Video Stirileprotv.ro

Şeful Poliţiei Mangalia, comisarul şef Nicolae Pescaru, susţine că astfel de incidente au loc frecvent în Mangalia, între cele două clanuri existând un conflict mai vechi, iar la cea mai mică provocare începe scandalul. Săptămâna trecută a mai avut loc o altercaţie similară, la o nuntă.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi în acest caz, mai multe persoane fiind identificate şi cercetate pentru agresiune şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici