Marcel Ciolacu, despre marele campion român: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toţi

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că Ivan Patzaichin, care a murit duminică, a fost un adevărat patriot şi „un model pentru noi toţi”.

520 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre marele campion român: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toţi

Marcel Ciolacu, despre marele campion român: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toţi

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a scris duminică pe Facebook, spunând că „s-a stins unul dintre cei mai mari campioni pe care i-a avut ţara noastră”.

„Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, cu o inimă mare cât România! Ivan Patzaichin a fost un model pentru noi toţi şi va rămâne un model pentru generaţiile viitoare! Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a fost mesajul preşedintelui PSD.

Decesul marelui sportiv a fost anunţat duminică dimineaţa de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român: „E legendă... un CampiOM s-a transformat în stea. Ivan Patzaichin a plecat dintre noi”.

„Povestea sa e povestea succesului, a bunului simţ şi al caracterului. E povestea unui fiu al Deltei care a dat înapoi înzecit şi a inspirat oamenii să trăiască frumos. Dincolo de medaliile strălucitoare, 7 olimpice (4 de aur), cele 21 mondiale (9 de aur), a fost un OM dăruit şi generos. Drum lin, Ivan! Veşnic în inimile noastre! Condoleanţe familiei! Dumnezeu să îl ierte şi să odihnească!”, a scris COSR pe pagina de Facebook.

Ivan Patzaichin a decedat duminică, la vârsta de 71 de ani, din cauza unei boli incurabile care l-a ţinut în spital în ultimele luni din viaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici