Marile firme au dat drumul la angajări: mii de job-uri sunt disponibile! Vezi AICI în ce oraşe ai cele mai mari şanse de angajare!

În ţară sau în străinătate, în vânzări, IT, comerţ sau domeniul medical, companiile postează pe internet anunţuri de angajare pentru meserii şi calificări foarte variate, informează incont.ro.

169 afișări
Imaginea articolului Marile firme au dat drumul la angajări: mii de job-uri sunt disponibile! Vezi AICI în ce oraşe ai cele mai mari şanse de angajare!

Marile firme au dat drumul la angajări: mii de job-uri sunt disponibile! Vezi AICI în ce oraşe ai cele mai mari şanse de angajare! (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Deşi nu toţi angajatorii dau detalii despre salariile pe care sunt dispuşi să le ofere, specialiştii în resurse umane spun că acestea au scăzut în medie cu până la 30% faţă de cele acordate înaintea crizei. Important este însă că după o perioadă în care multe firme erau în expectativă, acum lucrurile sunt pe cale să se schimbe şi tot mai multe job-uri sunt scoase la concurs.

Citeşte mai multe despre job-urile oferite de angajatori şi oraşele în care acestea sunt disponibile pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici