Maşină cuprinsă de flăcări pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş. Circulaţia rutieră, îngreunată. FOTO, VIDEO

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe un fir alternativ, duminică, pe DN 1 Braşov – Făgăraş, din cauza unei maşini care a luat foc în mers, în zona localităţii Perşani.

1243 afișări
Imaginea articolului Maşină cuprinsă de flăcări pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş. Circulaţia rutieră, îngreunată. FOTO, VIDEO

O maşină a luat foc pe DN 1, între Braşov şi Făgăraş. Circulaţie rutieră îngreunată

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, dirijat de poliţişti, pe DN 1 Braşov – Făgăraş, la kilometrul 209, în zona localităţii Perşani, din judeţul Braşov, pentru a permite intervenţia de stingere a incendiului produs la o maşină.

Nu au fost victime în urma incendiului.

Se pare că maşina a luat foc în mers.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici