Maşina lui Andrei Hrebenciuc, furată din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez

Maşina lui Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viiorel Hrebenciuc, a fost furată, miercuri seară, din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez.

352 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Andrei Hrebenciuc, furată din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez

Maşina lui Andrei Hrebenciuc, furată din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit ştirileprotv.ro, Andrei Hrebenciuc se afla într-o sală de sport din Cartierul Francez, în vestiarul căreia şi-a lăsat cheile de la maşină, iart hoţii au luat autoturismul cu cheile proprietarului.

Şi în aprilie 2009, fiul lui Viorel Hrebenciuc a rămas fără maşină, un model BMW în valoare de 60.000 de euro. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, iar Andrei Hrebenciuc şi-a lăsat cheia in contact.

"Doar am coborât să salut, cât am lăsat un minut motorul pornit s-a suit cineva şi a plecat", declara Andrei Hrebenciuc în 2009.

Atunci maşina a fost recuperată, iar cei trei hoţi, implicaţi în furtul mai multor maşini, au fost prinşi şi condamnaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici