Maşina furată a lui Andrei Hrebenciuc, găsită pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei

Maşina lui Andrei Hrebenciuc a fost găsită de poliţiştii Secţiei 20, în noaptea de miercuri spre joi, abandonată pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, după ce fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc a sesizat dispariţia autoturismului din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez.

1795 afișări
Imaginea articolului Maşina furată a lui Andrei Hrebenciuc, găsită pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei

Maşina furată a lui Andrei Hrebenciuc, găsită pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Andrei Hrebenciuc a sesizat poliţia, miercuri seară, cu privire la faptul că autoturismul său BMW Seria 6 a dispărut din faţa unei săli de sport din Cartierul Francez, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii au demarat cercetări, iar în jurul orei 24.00 un echipaj al Secţiei 20 a văzut maşina abandonată pe o stradă din Sectorul 6, în apropiere de secţia de poliţie.

Anchetatorii încearcă acum să identifice autorii furtului, iar maşina lui Andrei Hrebenciuc este verificată pentru a vedea dacă lipsesc bunuri din ea şi dacă hoţii au lăsat urme.

Andrei Hrebenciuc şi-a lăsat cheile de la maşină în vestiarul sălii de sport din Cartierul Francez, iar hoţii au luat autoturismul cu cheile proprietarului, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Şi în aprilie 2009, fiul lui Viorel Hrebenciuc a rămas fără maşină, un model BMW în valoare de 60.000 de euro. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, iar Andrei Hrebenciuc şi-a lăsat cheia în contact.

"Doar am coborât să salut, cât am lăsat un minut motorul pornit s-a suit cineva şi a plecat", declara Andrei Hrebenciuc în 2009.

Atunci maşina a fost recuperată, iar cei trei hoţi, implicaţi în furtul mai multor maşini, au fost prinşi şi condamnaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici