Maşină oprită în trafic în Mangalia, în ziua alegerilor locale, în care s-au găsit bani şi materiale electorale

Poliţiştii din Constanţa fac cercetări într-un dosar penal pentru coruperea alegătorilor după ce duminică oamenii legii au găsit într-o maşină, oprită în trafic în Mangalia, peste 160.000 de lei şi materiale de propagandă electorală.

388 afișări
Imaginea articolului Maşină oprită în trafic în Mangalia, în ziua alegerilor locale, în care s-au găsit bani şi materiale electorale

Maşină oprită în trafic în Mangalia, în ziua alegerilor locale, în care s-au găsit bani şi materiale electorale

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au oprit duminică după-amiaza în Mangalia o maşină, condusă de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul acesteia, bănuit că ar fi oferit cetăţenilor bani şi i-ar fi sfătuit pe aceştia să voteze un anumit candidat la alegerile locale.

La solicitarea poliţiştilor, cei doi au refuzat să permită controlul autoturismului.

„La un moment dat, în zonă a venit un alt bărbat, candidat la o primărie din judeţul Constanţa, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv”, susţin poliţiştii.

Şoferul a fost dus la sediul Poliţiei, iar în urma controlului făcut în maşină, poliţiştii au găsit peste 160.000 de lei, precum şi materiale de propagandă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici