Medici de la Spitalul Judeţean Constanţa, ameninţaţi cu un pistol de un bărbat. Motivul pentru care a recurs la acest gest | FOTO

Un bărbat înarmat cu un pistol i-a ameninţat, în noaptea de duminică spre luni, pe angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit agenţilor de pază, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, şi-ar fi pierdut răbdarea aştepând să fie consultat copilul său.

4339 afișări
Imaginea articolului Medici de la Spitalul Judeţean Constanţa, ameninţaţi cu un pistol de un bărbat. Motivul pentru care a recurs la acest gest | FOTO

Medici de la Spitalul Judeţean Constanţa, ameninţaţi cu un pistol de un bărbat. Motivul pentru care a recurs la acest gest | FOTO

Potrivit unui comunicat al firmei care asigură paza Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Constanţa, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30.

„Agenţii care asigurau serviciul de pază în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa şi-au altertat colegii de intervenţie, comunicându-le că un bărbat în jur de 30 de ani, care părea în stare de ebrietate, ameninţă cu arma în secţia de Pediatrie”, se arată în comunicat.

Agenţii de intervenţie au reuşit să-l imobilizeze pe bărbat, asupra căruia au găsit un pistol cu bile şi un spray paralizant, „arme de care a făcut uz ameninţând personalul medical, întrucât îşi pierduse răbdarea să mai aştepte consultul copilului”.

Reprezentanţii firmei de pază au alertat Poliţia.

„Am fost sesizaţi în jurul orei 1.30 de către angajaţii firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifesta un comportament recalcitrant, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenţii de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft şi un spray lacrimogen”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Potrivit acestora, în acest caz se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar penal pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici