Mehedinţi: Doi bărbaţi, încătuşaţi de jandarmi după ce au ameninţat cu o sabie un alt bărbat

Doi bărbaţi din Drobeta Turnu Severin au fost încătuşaţi de jandarmi după ce au ameninţat cu o sabie un alt bărbat, cei doi încercând apoi să lovească maşina Jandarmeriei care plecase în urmărirea lor.

173 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Doi bărbaţi, încătuşaţi de jandarmi după ce au ameninţat cu o sabie un alt bărbat

Mehedinţi: Doi bărbaţi, încătuşaţi de jandarmi după ce au ameninţat cu o sabie un alt bărbat (Imagine: Shutterstock)

Incidentul s-a produs, joi seară, la intersecţia străzii Crişan cu Splaiul Mihai Viteazu, din Drobeta Turnu Severin, un bărbat sunând la 112 pentru a solicita ajutor după ce două persoane l-ar fi ameninţat cu o sabie.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, care a plecat în urmărirea celor indicaţi de bărbat, maşina lor fiind oprită la o distanţă de aproximativ 250 de metri de intersecţia respectivă.

Potrivit plutonierului major Daniel Boştinaru, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, în momentul în care echipajul a încercat să oprească autoturismul, şoferul maşinii ar fi intenţionat să lovească autospeciala Jandarmeriei.

"Am fost sesizaţi prin dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, prin 112, în legătură cu o agresiune care s-a produs la intersecţia străzii Crişan cu Splaiul Mihai Viteazu. O persoană de sex masculin a fost ameninţată cu o sabie de către două persoane pe care spune că le cunoaşte. Ne-am deplasat la faţa locului, ne-a descris suspecţii care circulau cu maşina, sistematic, prin preajmă. Noi i-am sesizat, am plecat în patrulare în zonă, iar la intersecţia străzii Crişan cu strada Păcii era iminentă o coliziune între maşina acestora şi maşina noastră. Şoferul nostru a tras dreapta de volan, am coborât, am observat că cei doi erau băuţi, inclusiv şoferul. Au devenit agitaţi, moment în care i-am scos din maşină, i-am încătuşat. Când am deschis maşina am observat în interior o sabie şi un cuţit. Am solicitat în sprijin un echipaj de la Poliţie", a declarat plutonierul major Daniel Boştinaru.

După ce au fost imobilizaţi, cei doi bărbaţi, care se aflau în maşină cu două tinere, au fost duşi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice în cazul şoferului.

Potrivit medicului Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, testul biologic a arătat că acesta avea 0,80 miligrame alcool în sânge.

Jandarmii au declinat ancheta poliţiştilor, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi pentru ameninţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici