Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev. Cât primeşte un cetăţean care predă un pistol

După atacurile armate care au îndoliat America, tot mai multe iniţiative au ca scop „demilitarizarea” civililor.

1604 afișări
Imaginea articolului Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev. Cât primeşte un cetăţean care predă un pistol

Miami vrea să scoată armele din circulaţie, pentru a le trimite la Kiev. Cât primeşte un cetăţean care predă un pistol

Consiliul Local din Miami a lansat o iniţiativă care are ca scop scoaterea din circulaţie a armelor, în special a puştilor de asalt semiautomate precum AR-15 şi AK-47, şi a le trimite în Ucraina în apărarea acesteia împotriva invaziei Rusiei. Iniţiativa a fost difuzată folosind hashtag-ul # guns4ukraine. Livrarea armelor a fost stabilită pentru sâmbăta viitoare direct la primărie cu asigurarea că „nu se vor pune întrebări” oricui alege să se alăture şi să predea arma sau puşca.

„Armele considerate potrivite şi adecvate vor fi trimise în Ucraina”, a spus Ken Russell pe reţelele sale de socializare. Russell este consilier democrat din Miami care va candida împotriva deputatului republican Maria Elvira Salazar la alegerile din noiembrie pentru districtul 27 din Florida.

În manifestul iniţiativei se precizează că este un „efort de a scoate armele de pe străzi” şi că pentru fiecare armă livrată, proprietarul va primi un card cadou: 50$ pentru un pistol, 100 pentru o puşcă normală şi 150 pentru o puşcă de mare putere, precum AK-47 sau AR-15.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici