Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca - VIDEO

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, iar în prezent starea lui este bună şi ar putea fi externat luni, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, Mircea Beuran.

192 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca - VIDEO

Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca - VIDEO (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca a precizat că nu poate da mai multe informaţii pentru că familia artistului a cerut discreţie în privinţa stării de sănătate a acestuia.

Potrivit unor surse apropiate artistului, Mihai Constantinescu a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca în urma unei enterocolite decompensate, a pierdut minerale şi a făcut infarct în Camera de gardă. Medicii au reuşit să îl resusciteze, iar în prezent se simte bine.

În noiembrie anul trecut, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord de o echipă de medici a Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici