Ministerul Sănătăţii organizează examen obţinerea titlului de specialist Anestezie şi terapie intensivă

Ministerul Sănătăţii organizează, în perioada 14 septembrie - 25 octombrie, o sesiune de examen pentru obţinerea titlului de specialist Anestezie şi terapie intensivă simultan cu examenul EDA, pentru medicii care încheie pregătirea de specialitate până la 31 decembrie 2019.

214 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii organizează examen obţinerea titlului de specialist Anestezie şi terapie intensivă

Ministerul Sănătăţii organizează examen obţinerea titlului de specialist ATI

Examenul este organizat pentru obţinerea titlului de medic specialist în specialitatea Anestezie şi terapie intensivă (ATI), sesiunea 14 septembrie 2019, simultan cu examenul EDA (Examenul pentru Diploma Europeană în Anestezie).

Potrivit anunţului Ministerului Sănătăţii şi publicat pe site-ul DSP Bucureşti, la examen se pot prezenta medicii rezidenţi (inclusiv cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală, confirmate în rezidenţiat), medicii specialişti sau primari care au efectuat pregătire pentru obţinerea celei de-a doua specializări.

Examenul constă în următoarele: proba scrisă, probele clinice şi proba practică. Prima probă de examen, proba scrisă, se va desfăşura sâmbătă 14 septembrie 2019, în centrul universitar Bucureşti.

Înscrierile la examen se pot face până în data de 3 septembrie.

Detaliile privind tematica examenului este postată pe pagina web a Ministerului Sănătăţii, la rubrica Informare/Cursuri, concursuri, examene/Tematici.

„Nota minimă pentru confirmarea ca medic specialist în specialitatea Anestezie şi terapie intensivă este 7,00. Nota minimă pentru obţinerea şi a Diplomei Europene în Anestezie şi Terapie Intensivă este punctajul minim european pentru proba scrisă, stabilit de către Societatea Europeană de Anestezie”, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici