Miniştrii de externe din Olanda şi Franţa vor vizita trupele de la Cincu

Miniştrii de externe din Franţa şi Olanda vor vizita vineri trupele de la baza militară Cincu din judeţul Braşov.

272 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de externe din Olanda şi Franţa vor vizita trupele de la Cincu

Sursa foto: Facebook/Centrul Naţional de Instruire Întrunită "Getica" / Cincu JNTC

Viceprim-ministrul şi ministrul afacerilor externe al Regatului Ţărilor de Jos, Wopke Hoekstra, şi ministrul afacerilor externe din Republica Franceză, Catherine Colonna, vor efectua vineri o vizită în România la invitaţia ministrului de Externe Bogdan Aurescu.

Vineri dimineaţa, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu şi omologii francez şi olandez vor vizita trupele de la baza militară de la Cincu (judeţul Braşov) şi vor susţine alocuţiuni la baza militară.

Ulterior, cei trei miniştri se vor deplasa la Bucureşti, unde vor avea consultări politice în format trilateral.

După consultări, cei trei oficiali vor susţine o conferinţă comună de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici