Minivacanţa de Rusalii: Nouă spitale din Capitală şi Ambulanţa asigură asistenţa medicală

Toate cele nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură, prin liniile de gardă, asistenţa medicală în minivacanţa de Rusalii, iar Direcţia de Sănătate Publică are un serviciu permanent.

165 afișări
Imaginea articolului Minivacanţa de Rusalii: Nouă spitale din Capitală şi Ambulanţa asigură asistenţa medicală

Minivacanţa de Rusalii: Nouă spitale din Capitală şi Ambulanţa asigură asistenţa medicală (Imagine: Shutterstock)

Astfel, duminică şi luni vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) are program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă asigură şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

Managerul SABI, dr. Alis Grasu, a declarat pentru MEDIAFAX că în această perioadă a fost suplimentat numărul de echipaje.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti asigură un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici