Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca după ce şi-a fracturat o mână

Actorul Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a fracturat o mână, au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

158 afișări
Imaginea articolului Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca după ce şi-a fracturat o mână

Mitică Popescu, internat la Spitalul Floreasca după ce şi-a fracturat o mână (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Mitică Popescu a fost internat joi la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a căzut şi a suferit o fractură de umăr, au precizat sursele citate.

Spectacolul "Desculţ în parc" de la Teatrul de Operetă "Ion Dacian" din Bucureşti, în care Mitică Popescu interpreta rolul Velasco, programat iniţial pentru 30 noiembrie 2010, a fost amânat pentru 25 ianuarie, după ce actorul s-a accidentat uşor la o mână.

În perioada de recuperare a lui Mitică Popescu, rolul Velasco va fi interpretat de George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Mitică Popescu face parte în prezent din echipa de actori a Teatrului Mic din Bucureşti şi este gazda emisiunii de pe TVR 2 "D'ale lu' Mitică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici