Mesajul Mitropolitului Moldovei, ÎPS Teofan, după tragedia de la ATI Neamţ: Cu toată fiinţa noastră, alături de cei care suferă

  • Mitropolitul Moldovei a transmis un mesaj după tragedia de la Piatra Neamţ.
  • Mitropolitul a transmis către toţi preoţii şi credincioşii din Arhiepiscopia Iaşilor îndemnul de a se ruga pentru cei care şi-au pierdut viaţa şi pentru vindecarea celor rămaşi în viaţă.
417 afișări
Imaginea articolului Mesajul Mitropolitului Moldovei, ÎPS Teofan, după tragedia de la ATI Neamţ: Cu toată fiinţa noastră, alături de cei care suferă

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan, a transmis, duminică, un mesaj de solidaritate cu pacienţii care au suferit sau încă suferă şi cu cei care şi-au pierdut persoane dragi în incendiul din secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

Cu nespusă durere am primit vestea că incendiul din seara zilei de 14 noiembrie 2020 de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ a curmat viaţa pământeană a zece persoane şi a rănit grav alte şapte persoane. În aceste clipe de mare încercare suntem, cu toată fiinţa noastră, alături de cei ce au suferit sau încă suferă”, transmite Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan.

Mitropolitul a transmis către toţi preoţii şi credincioşii din Arhiepiscopia Iaşilor îndemnul de a se ruga pentru cei care şi-au pierdut viaţa şi pentru vindecarea celor rămaşi în viaţă.

Am transmis către toţi preoţii şi credincioşii din Arhiepiscopia Iaşilor îndemnul de a se ruga pentru odihna sufletelor celor ce au trecut la cele veşnice şi pentru vindecarea celor ce încă sunt în viaţă după acest tragic eveniment. De asemenea, ne rugăm şi pentru ca Dumnezeu să mângâie şi să întărească pe toţi cei din familiile acestora, binecuvântând pe toţi medicii şi pe tot personalul medical care se luptă pentru vindecarea celor atinşi de incendiu şi care sunt în viaţă”, spune ÎPS Teofan.

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei spune că în aceste momente grele este nevoie de solidaritate şi de întrajutorare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici