Moarte suspectă: Poliţist din Oraviţa şi concubina lui, găsiţi morţi în casă

Un poliţist de la Poliţia Transporturi şi concubina lui au fost găsiţi morţi în casă, joi dimineaţa, în Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, o echipă de criminalişti fiind prezentă la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

480 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă: Poliţist din Oraviţa şi concubina lui, găsiţi morţi în casă

Moarte suspectă: Poliţist din Oraviţa şi concubina lui, găsiţi morţi în casă

Poliţiştii din Caraş Severin au fost sesizaţi, joi dimineaţa, prin apel la 112 că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa şi concubina sa sunt morţi în casă.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa este găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a spus comisarul şef Nicorici Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.

Întrebat ce ipoteze sunt conturate în acest caz, Dinu a spus că echipa de poliţişti aşteaptă să ajungă procurorul de caz pentru a demara ancheta.

„Cadavrele celor două persoane au fost găsite pe podea, în camere diferite”, a mai spus Dinu.

De asemenea, întrebat dacă arma poliţistului era în dotarea acestuia, Dinu a răsouns că arma a fost predate la post de poliţist la ieşirea din tură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici