Încă o tragedie ce a urmat incendiului de la Piatra Neamţ. Unul dintre pacienţii transferaţi la Iaşi a murit

Unul dintre cei şapte pacienţi transferaţi din Neamţ la Iaşi, după incendiul ce a afectat secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, a murit duminică seara la Paşcani.

1191 afișări
Imaginea articolului Încă o tragedie ce a urmat incendiului de la Piatra Neamţ. Unul dintre pacienţii transferaţi la Iaşi a murit

NEWS ALERT Unul dintre cei şapte pacienţi transferaţi de la Piatra Neamţ la Iaşi a murit

Potrivit unor surse medicale, pacientul avea Covid-19 şi pancreatită. Acesta este unul dintre cei şapte pacienţi transferaţi sâmbătă noaptea de la Piatra Naemţ la Iaşi.

Bărbatul se afla în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ şi nu a suferit arsuri.

El a fost transferat la Iaşi, după incendiul care a afectat secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ.

„Acest pacient este preluat din UPU în seara incendiului, dar nu are legatură cu el. Acest pacient nu a fost în ATI Piatra Neamţ”, au transmis şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

În timpul incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ au murit 10 persoane, pacienţi intubaţi, bolnavi de Covid 19.

Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit numeroase arsuri şi a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici