Nicu Alifantis, Johnny Răducanu şi Fănuş Neagu vor fi numele noilor tramvaie din oraşul Brăila

  • Noile tramvaie din Brăila vor purta numele unor personalităţi.
  • Pe listă sunt, printre alţii, Nicu Alifantis, Johnny Răducanu, Fănuş Neagu şi Ana Aslan.
  • Tramvaiele, fabricate la Arad, sunt cumpărate cu fonduri europene.
258 afișări
Imaginea articolului Nicu Alifantis, Johnny Răducanu şi Fănuş Neagu vor fi numele noilor tramvaie din oraşul Brăila

Sursa foto: Facebook / Dragomir Viorel Marian

Primăria Brăila a cumpărat 10 tramvaie noi. Două dintre acestea se află deja în circulaţie, în timp ce următoarele opt vor ajunge în oraş în următoarele luni. Primele două au fost botezate de autorităţi Ana Aslan şi Maria Filotti, iar pentru următoarele au fost alese numele Hariclea Darclee, Panait Istrati, Mihail Sebastian, Johnny Răducanu, Fănuş Neagu şi Nică Petre.

Primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir, a anunţat că un alt tramvai va purta numele Nicu Alifantis. Ultimul nume va fi ales de brăileni.

„Tramvaiul care va ajunge în luna august, de Zilele Brăilei, se va numi Nicu Alifantis. Am luat această decizie cu acordul maestrului. Numele celui de al 10-lea tramvai îl stabilim împreună cu brăilenii. Urmează”, a transmis primarul pe Facebook.

În paralel, autorităţile locale reabilitează vechile linii de tramvai, astfel încât vehiculele produse la Astra Arad să poată ajunge în mai multe zone ale oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici