Noaptea ca hoţii: Imagini surprinse în Buşteni, cu urşi care se urcă pe maşini şi trag de ştergătoare | VIDEO

„Urşii gunoieri” au devenit o obişnuiţă pentru locuitorii din Buşteni. O filmare postată în noaptea de marţi spre miercuri arată cum un urs, ambiţios, se chinuie să deschidă un tomberon. Altul s-a urcat pe o maşină, tragând de un ştergător.

1154 afișări
Imaginea articolului Noaptea ca hoţii: Imagini surprinse în Buşteni, cu urşi care se urcă pe maşini şi trag de ştergătoare | VIDEO

Imagini surprinse în Buşteni: un urs se chinuie să deschidă un tomberon, altul se urcă pe o maşină

Filmarea făcută în Buşteni a fost postată pe Facebook.

„Trei băieţi de prin pădure şi-au pus în plan să dea marea lovitură la oraş, furând ştergătoare de maşini. Când şi-au dat seama că sunt încolţiţi, indivizii au luat-o la fugă cu promisiunea că vor reveni în altă seară. Urmăriţi clipul până la sfârşit... merită!!!”, este comentariul postat.

Pe imagini se vede cum ursoaica se chinuie minute în şir să deschidă un tomberon. Reuşeşte în cele din urmă, ia o pungă în care se află cel mai probabil mâncare, apoi dispare într-o grădină.

Un alt urs este alungat după ce se urcă pe o maşină şi începe să tragă de un ştergător.

În zona Sinaia – Buşteni sunt aproximativ 50 de urşi, efectivul optim fiind de 12.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici