Nopţile albe pentru şefii secţiilor de votare au luat sfârşit datorită tehnologiei

  • Digitalizarea i-a salvat pe preşedinţii secţiilor de votare
  • Depunerea buletinelor de vot a mers ca pe bandă rulantă
  • Buletinele de vot au fost descărcate direct în camioane şi au luat drumul arhivei
1035 afișări
Imaginea articolului Nopţile albe pentru şefii secţiilor de votare au luat sfârşit datorită tehnologiei

Nopţile albe pentru şefii secţiilor de votare au luat sârşit datorită tehnologiei

Dacă în anii trecuţi preşedinţii secţiilor de votare stăteau ore în şir la rând pentru depunerea buletinelor de vot, acum procesul de predare a mers ca pe roate.

Şefii secţiilor de votare au fost aşteptaţi în curtea BEJ de o echipă de muncitori care au preluat buletinele de vot pe care le-au încărcat direct în camioane.

Astfel, şefii secţiilor de votare au scăpat de calvarul cozilor interminabile şi noaptea alba de după închiderea urnelor. 

Majoritatea informaţiilor care în trecut le îngreuna munca, acum au fost scanate şi stocate direct pe tablete pe care le-au primit la deschiderea scţiilor de votare.

Acestea împreună cu ştampilele au fost predate  în ordinea primului sosit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici