O adolescentă, model pentru picturi, reţinută după ce l-a şantajat pe artist cu presupuse relaţii sexuale

O adolescentă de 17 ani din Blaj, model pentru realizarea unor opere artistice, a fost reţinută pentru şantaj, după ce ar fi obţinut de la un pictor suma de 15.000 de lei, ameninţându-l cu denunţarea unor presupuse relaţii sexuale. Ea a fost prinsă în flagrant, transmite corespondentul Mediafax.

8057 afișări
Imaginea articolului O adolescentă, model pentru picturi, reţinută după ce l-a şantajat pe artist cu presupuse relaţii sexuale

O tânără, model pentru picturi, reţinută după ce l-a şantajat pe artist cu presupuse relaţii sexuale

Potrivit unui comunicat de presă trimis, marţi, de Poliţia Alba, adolescenta este bănuită de şantaj, după ce ar fi obţinut bani de la un pictor, sub ameninţarea că îl va acuza de diverse fapte de natură sexuală.

”Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au depistat-o, în flagrant delict, pe o minoră de 17 ani, din Blaj, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Se pare că, în perioada iulie – decembrie 2017, minora l-ar fi ameninţat pe un artist plastic din Blaj cu denunţarea unor presupuse relaţii sexuale, în contextual în care aceasta ar fi fost folosită ca model, pentru realizarea unor opere artistice. Astfel, ar fi obţinut 15.000 de lei”, potrivit Poliţiei Alba.

Poliţiştii au luat, faţă de fata bănuită de şantaj, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici