O ambulanţă care transporta pacienţi a fost lovită de o maşină în Cluj. Cinci persoane sunt rănite

Cinci persoane au fost rănite, luni, dintre care patru grav, în urma unui accident pe DN1C între localităţile Coplean şi Căşeiu, judeţul Cluj, în care a fost implicată o ambulanţă de transport pacienţi la dializă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

142 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă care transporta pacienţi a fost lovită de o maşină în Cluj. Cinci persoane sunt rănite

O ambulanţă care transporta pacienţi a fost lovită de o maşină în Cluj. Cinci persoane au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut drept cauză neasigurarea la efectuarea unui viraj.

”Pe DN1C între localităţile Coplean şi Căşeiu a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă care transporta pacienţi la dializă. Accidentul s-a produs din vina conducătorului auto care conducea autoturismul, stabilindu-se că acesta nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu ambulanţa. În urma accidentului cinci persoane au fost rănite, mai grav patru persoane din ambulanţă şi mai uşor conducătorul auto vinovat de producerea accidentului”, a spus Morar.

Victimele au fost transportate la Spitalul Dej pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici