O elevă a fost agresată sexual în curtea şcolii de un muncitor care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Izvoarele, judeţul Olt, muncitor care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare, a fost ridicat, vineri, de poliţişti, fiind acuzat că a agresat sexual o elevă de 14 ani, chiar în curtea şcolii din satul Dranovăţu, unde fata este elevă.

507 afișări
Imaginea articolului O elevă a fost agresată sexual în curtea şcolii de un muncitor care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare

O elevă a fost agresată sexual în curtea şcolii de un muncitor care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina la ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile urmând să decidă dacă îl reţin.

Bărbatul este angajat al unei firme care introduce reţeaua de apă şi canalizare în comuna Găneasa. În această perioadă se desfăşoară lucrări de branşare şi la şcoala din Dranovăţu.

Primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea, a declarat pentru MEDIAFAX că, miercuri, muncitorul a încercat să sărute o elevă şi a atins-o în zone intime. Eleva a anunţat conducerea şcolii, care a sesizat poliţia.

”Am auzit despre acest incident. Nu e sănătos la cap, ce pot să spun. Lucra la branşarea şcolii din Dranovăţu la reţeaua de apă şi canal. Am luat legătura şi cu şefii lui. Du-te, domne’, la femei care te acceptă, nu la copii!”, a declarat primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici