O femeie a încercat să ajungă în Spania cu bebeluşul de patru luni ascuns sub fustă

Un bebeluş de patru luni a fost găsit, în noaptea de marţi spre miercuri, de poliţiştii Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, ascuns sub fusta mamei sale, femeia încercând să ajungă în Spania, împreună cu soţul şi cu ceilalţi trei copii.

200 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri poliţiştii de frontieră de la Cenad, judeţul Timiş, au controlat maşina unei familii care încerca să treacă graniţa spre Ungaria şi au găsit un bebeluş de patru luni sub fusta mamei.

În maşina controlată de poliţişti se aflau un tânăr în vârstă de 25 ani, soţia acestuia, de 27 de ani, din Teleorman şi cei trei copii al lor, cu vârste cuprinse între doi şi şase ani. Poliţiştii au găsit, ascuns sub fusta mamei, o fetiţă de patru luni, fiica celor doi, pentru care părinţii au prezentat un certificat de naştere.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că vor să ajungă în Spania şi că nu au avut timp să obţină un document de călătorie pentru bebeluş.

Părinţilor li s-a întocmit un dosar pentru "participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici